Vouwgordijnen Gordijnenmode en Inside Blinds - Gordijnenmode Leidsche Rijn Raamdecoratie

Raamdecoratie voor binnen en buiten
- Specialist in raamdecoratie
- Persoonlijk advies
- Grote showroom / winkel
- Eigen Meet en Montagedienst
- Voor u op maat gemaakt
- Gratis parkeren voor de deur

Ga naar de inhoud

Altijd mooie vouwgordijnen van Inside Blinds bij Gordijnenmode Leidsche Rijn in De Meern

 
Op zoek naar een subtiele en sfeervolle blikvanger voor uw interieur? Overweeg dan eens een vouwgordijn. Gordijnenmode Leidsche Rijn staat voor kwaliteit en biedt daarom vouwgordijnen aan van de beste vouwgordijnfabrikant van de Benelux: Inside Blinds Belgie.
 
 
En de keuze? Die is zeker uitgebreid!
 
Met een Inside vouwgordijn van Gordijnenmode Leidsche Rijn kunt u dan ook alle stijlen creëren: landelijk, klassiek, romantisch, barok, retro of modern.
 
U kunt een Inside vouwgordijn helemaal aanpassen aan uw interieur.
 
Inside vouwgordijnen aanbieding Gordijnenmode Leidsche Rijn

Wilt u dat de stof zich in een strakke horizontale lijn opvouwt? Dan gaat u voor een vouwgordijn met baleinen.
Hierbij kunt u kiezen voor baleinen aan de achterkant of aan de voorkant.
Liever een speels effect met verticale strepen of stiksels? Dan is een vouwgordijn zonder baleinen de oplossing voor u.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende stofsoorten. Gordijnenmode Leidsche Rijn heeft linnen, katoen of polyester stoffen voor de vouwgordijnen van het hoogwaardige merk Inside in haar assortiment. Daarnaast kunt u ook kiezen voor semi-verduisterende of verduisterende vouwgordijnen van Inside Blinds.
 
En dan staan er natuurlijk ook talloze kleuren, dessins en transparanties op de lijst van mogelijkheden voor onze vouwgordijnen van Inside.
Sterker nog, door het gebruik van digitale print en een speciale lasersnijder krijgt u een vouwgordijn dat perfect op maat is én geheel naar uw ontwerp!

Ten slotte als laatste: de bediening van uw Inside vouwgordijn. Belangrijk voor uw gemak en comfort. U kunt bij Gordijnenmode Leidsche Rijn kiezen voor een kettingbediening. En voor optimaal gebruikersgemak is er ook de mogelijkheid om uw vouwgordijnen elektrisch te bedienen, al dan niet met afstandsbediening. Deze vouwgordijnen zijn voorzien van motoren van het bekende merk Somfy.

Het mag duidelijk zijn: met een vouwgordijn van Inside Blinds bij Gordijnenmode Leidsche Rijn kunt u alle kanten op!

Wilt u de vouwgordijnstoffen van Inside Blinds bekijken of een blik werpen op het uitgebreide assortiment vouwgordijnen van Gordijnenmode Leidsche Rijn? Kom naar onze showroom aan de Oranjelaan 16 in De Meern (bij Utrecht).Personaliseer je eigen vouwgordijn met CasaMia van Inside Vouwgordijnen!
 
Voordelen van Inside vouwgordijnen
 
  • Inside levert de beste vouwgordijnen op de Nederlandse markt
  • Inside heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Inside geeft 10 jaar garantie op het treksysteem
  • Inside heeft een hele brede collectie stoffen
  • Inside vouwgordijnen kunnen op een millimeter nauwkeurig worden gemaakt.
       
 Echt Belgisch Linnen Inside vouwgordijnen en gordijnen Gordijnenmode Leidsche Rijn De Meern

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een warme uitstraling. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend en sfeervol geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.
 


XXL - We denken BIG!
Inside vouwgordijnen XXL extra breed Gordijnenmode Leidsche Rijn
Heeft u een groot raam waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor Inside vouwgordijnen vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. De basiscollectie kunt u verkrijgen tot 420 cm breed en 590 cm hoog.
 
En met het Maxi XXL-collectie bedient u - zij het binnen een beperkt aantal stoffen - zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog!
 
Net zoals alle andere vouwgordijnen van Inside Blinds kunt u ook deze BIG versie zowel handmatig als elektrisch bedienen met Somfy.Slope of oblique ramen - schuine ramen
Inside vouwgordijnen Slope Oblique schuine ramen Gordijnenmode Leidsche Rijn De Meern Utrecht
Ook voor schuine ramen biedt Inside vouwgordijnen de gepaste uitkomst. Dankzij de  geavanceerde techniek van de Inside-optrek-systemen is het nu ook  mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen.
 
Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant  opgetrokken worden. Inside heeft heel veel oog voor detail. Zo zorgen  wij dat, indien u dit op voorhand vraagt, de baleinen doorlopen voor  een optimaal zicht.Elektrisch bedienbare vouwgordijnen van Inside
Elektrisch bedienbare vouwgordijnen Inside Somfy Gordijnenmode Leidsche Rijn De Meern Utrecht                  
Voor uw gebruiksgemak levert Inside uw vouwgordijn ook met  elektrische bediening van Somfy. Kies tussen een gewone motor met schakelaar,  een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen  Tahoma Box Homemotion.
 
U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij  afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw  vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.10 Pluspunten van Inside Blinds Vouwgordijnen
Inside vouwgordijnen bijzonderheden pluspunten Gordijnenmode Leidsche Rijn De Meern Utrecht
    
 1. Een zelfregulerend, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer en een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder vouwgordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.
 2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het vouwgordijn.
 3. De versterkte oogjes verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes behoren tot het verleden dankzij een extra versteviging.
 4. De zijzomen van het vouwgordijn worden bovendien blindgestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stiknaden aan de zijkanten zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside vouwgordijnen collectie toegepast.
 5. De universele wand- en plafondsteun maakt dat een Inside vouwgordijn plaatsen kinderspel wordt.
 6. De baleinen van het vouwgordijn worden uit glasvezel vervaardigd. In tegenstelling tot aluminium exemplaren zijn glasvezel baleinen onvervormbaar.
 7. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.
 8. Een opening bovenaan de onderzoom laat het toe om de onderlat van het vouwgordijn zonder gereedschap te verwijderen is. Zonder naaigerief kunnen alle onderdelen gemakkelijk verwijderd worden om uw vouwgordijn te reinigen.
 9. Een speciale flap voorkomt dat de vouwgordijnstof bij het optrekken verkleurt.
 10. De zomen van het vouwgordijn zijn overal 3 cm breed om een mooie, egale afwerking te bekomen
 11.                                       
10 Pluspunten van Inside Vouwgordijnen Gordijnenmode Leidsche Rijn Utrecht De Meern

 
Maak uw keuze in onze winkel, vraag uw offerte aan en verbaas u over onze scherpe prijs aanbieding!
 

Bestel uw Inside vouwgordijnen bij Gordijnenmode Leidsche Rijn voor de beste prijs voor de beste kwaliteit!

Met Inside vouwgordijnen en CasaMia vouwgordijnen koopt u mooie vouwgordijnen die iets toevoegen aan uw interieur. De perfecte manier voor raamdecoratie / binnenzonwering om uw eigen sfeer te creëren.

Of u nu kiest voor linnen vouwgordijnen, vouwgordijnen met een dessin, verduisterende vouwgordijnen, lichtdoorlatende of transparante vouwgordijnen, alle stoffen worden geleverd door Inside Blinds. En de vouwgordijnen van Inside worden geproduceerd met de beste, hi-tech machines. Inside Blinds biedt bovendien 10 jaar garantie op haar vouwgordijnsystemen.

Kom naar onze winkel voor meer informatie, dan kunt u de raamdecoratie van Inside Blinds zelf bewonderen.
 Gordijnenmode Leidsche Rijn De Meern Utrecht Gordijnen vouwgordijnen raamdecoratie

© 2023 Gordijnenmode Leidsche Rijn De Meern Utrecht

Contact
Oranjelaan 16
3454 BT De Meern
030 - 66 66 847
info@gordijnenmode.nl
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 17.00 uur
Woensdag
Gesloten
Donderdag09.00 - 17.00 uur
Vrijdag09.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 16.00 uur
ZondagGesloten
Contact

Oranjelaan 16
Tel. 030 - 66 66 847
3454 BT De Meern
info@gordijnenmode.nl

Contact
Oranjelaan 16
3454 BT De Meern
030 - 66 66 847
info@gordijnenmode.nl
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 17.00 uur
WoensdagGesloten
Donderdag09.00 - 17.00 uur
Vrijdag09.00 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 16.00 uur
ZondagGesloten
Terug naar de inhoud