Nieuws Gordijnenmode Leidsche Rijn - Gordijnenmode Leidsche Rijn - Raamdecoratie voor binnen en buiten

Oranjelaan 16

3454 BT De Meern

030 - 66 66 847

Info@gordijnenmode.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Nieuws

 
 

DUOh gordijnen: Dubbel zo inspirerend, dubbel zo mooi!


DUOh is een verrassend concept waarbij twee stoffen, een designstof en een transparante stof, samengevoegd worden. Zo geniet u van het beste van twee werelden en van nog meer sfeer in huis. De designstof stelt u zelf samen naar keuze patroon, kleur of border. De transparante stof voegt hier een extra dimentie aan toe.


Bent u nieuwsgierig geworden?
Kom dan onze DUOh collectie bekijken in onze winkel!


Gordijnenmode Leidsche Rijn De Meern Utrecht Gordijnen vitrage raamdecoratie binnenzonwering buitenzonwering

 

3D-Inspirations

Met deze nieuwe, interactieve presentatietool van Gordijnenmode worden vouwgordijnen, gordijnen en vitrages mooi en makkelijk tot leven gebracht. Op een touchscherm kiest u voor het gewenste design, kleur en lichtdoorlatendheid. De keuze wordt hierna geprojecteerd op een ‘mal’ waardoor een levensecht voorbeeld ontstaat. Er zijn ontelbare combinaties van kleuren en designs mogelijk.

De gekozen kleuren kunnen ook in het echt bij ons in de winkel bekeken worden via onze kleurstalen. In onze showroom hebben wij alvast een aantal leuke voorbeelden voor u gemaakt.
De verschillende stoffen in mooie tinten en de sfeervolle details zorgen voor een totaal nieuwe beleving in de wereld van raamdecoratie! 
 
 

© 2014 Gordijnenmode Leidsche Rijn De Meern - Utrecht

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu